Cossette Chichirău

Cossette cea fioroasă

Pe sistemul „doamna, doamna, dar ce aveți cu mine, doamna?”, Florin Cîțu s-a trezit tras la răspundere de către Cossette Chichirău, personaj cunoscut deja publicului larg pentru ieșirile sale vulcanice. Aflat în audiere în Parlament, USR-ista l-a pus la colț pe fostul și actualul ministru al Finanțelor, acuzându-l de blat cu cei de la PSD și sugerându-i că ar cam fi cazul să înceapă să facă blat și cu cetățenii.

Citește și: Guvernul Orban II intră sub lupa audierilor

„Data trecută nu prea am primit răspunsuri. Implementați aceeași tactică ca și PSD, vă e teamă de alegeri. Suntem într-o criză politică pentru că nu ați vrut locale în două tururi. Vedem un blat politic cu PSD. Când veți face un blat pentru cetățeni, pentru digitalizarea administrației?”, l-a întrebat Cossette Chichirău pe Florin Cîțu.

Dorind să-i ridice acesteia mingea la fileu, cu toate că uneori e de-a dreptul imposibil să te ridici la un astfel de nivel, Cîțu a încercat să-i dea un răspuns, așa cum s-a priceput mai bine:

Citește și: #SpionulRus îl filează pe Florin Cîțu

„Obiectivul nostru politic îl reprezintă alegerile anticipate și locale în două tururi. Acest guvern a picat pentru că și-a asumat răspunderea pentru două tururi. Mergem pe varianta doi, alegeri anticipate. E nedrept să spuneți că amendamentele nu au fost aprobate, chiar am aprobat amendamente, am lucrat îndeaproape cu dl Năsui”, i-a răspuns Cîțu.

#News

Foto