Bucureștiul ar putea fi închis, spun niște zvonuri

Cum în cursul zilei de astăzi au apărut zvonuri potrivit cărora Bucureștiul ar putea fi închis, lumea a început să se panicheze, să se agite și să se sperie. Cum să ne blocheze pe noi în Capitală? Ne apucă claustrofobia într-un oraș așa de înghesuit, când am putea să ne ducem noi să stăm la cozi imense pe Valea Pahovei timp de ore în șir, pentru ca mai apoi să stăm câteva zeci de minute în Poiană și să ne întoarcem în București! Aia-i viață!

În spiritul celor spuse mai devreme, Marcel Vela a venit să dezmintă fake news-urile cu gratiile din jurul Capitalei.

”Nu a fost nicio discuție despre blocarea capitalei. Este o știre falsă. Nu s-a pus, în discuție, și nici nu se pune, închiderea capitalei. Fac apel la calm. Garantez că nu se închide capitala. În cel mai rău caz s-ar lua o decizie de închidere a unui sector, dar nu se pune problema.”, a declarat Marcel Vela, la România TV.

Astfel, ministrul de Interne, Marcel Vela, a confirmat faptul că nu ar fi existat nicio discuție despre închiderea „granițelor” Capitalei. Firește, o astfel de măsură nu este exclusă pe viitor, dacă situația infectărilor va deveni cu adevărat gravă. Însă până atunci mai avem un pic. Așadar, haideți să trăim în prezent și să nu ne lăsăm pradă fake news-ului.

Citește și: Informarea corectă, esențială. Iohannis avertizează

#News