Horoscop azi, vineri 9 iunie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral central al zilei este redat de către cuadratura Lunii de pe Vărsător cu planeta Mercur de pe Taur. Per ansamblu, acest aspect celest ne vorbește de: indecizie, neseriozitate, iraționalitate, excitabilitate mentală și inconstanță. Pentru a mai pondera valențele acestei eveniment celest mai tumultuos, va trebui să ne dezvoltăm, pe cât ne este cu putință, o mai bună și mai eficientă disciplină intelectuală, dar și afectivă.

BERBEC

Astrele vă relevă o potențială ceartă cu o prietenă mai matură! Încercați să fiți ceva mai raționali în cheltuirea banului! Nu este o zi cu noroc pentru a vă dovedi dexteritatea și îndemânarea!

TAUR

Puteți avea parte de unele mici provocări în viața profesională! Astele vă arată cumva mai duali, superficiali și cam neserioși per ansamblul zilei!

GEMENI

Din păcate, puteți resimți unele dificultăți de concentrare mentală, intelectuală. Așadar, cam nu este o zi prielnică pentru studiu și examinări! Puteți atrage și adversitatea ascunsă a unei persoane mai tinere și foarte inteligente!

RAC

Vi se preconizează un risc ceva mai semnificativ de accidente, așadar fiți ceva mai prudenți! Grijă și în relația cu prietenii! Nu vă realizați planuri de viitor mult prea superficiale ori idealiste!

LEU

Aștrii zilei vă preconizează o zi cumva mai încurcată și agitată în viața maritală! Nu este o zi cu spor nici pentru afaceri ori treburi ce țin de lege! Vi se pot prezenta și unele discuții mai neplăcute cu șefii!

FECIOARĂ

Puteți resimți unele minore probleme de sănătate! Fiți ceva mai atenți în relația cu o femeie mai matură de la job! Din păcate, nu aveți parte de o zi prielnică nici pentru călătorii mai importante!

BALANȚĂ

Vi se preconizează o zi cumva mai turbulentă și frământată în viața sentimentală! Fiți ceva mai grijulii și în relația cu proprii copii! Vi se pot reliefa și unele riscuri de accidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Vă puteți aștepta la unele mici neînțelegeri în relația cu o femeie mai matură din familie. Din nefericire, puteți cunoaște unele divergențe mai semnificative și în viața de cuplu.

SĂGETĂTOR

Puteți reliefa o judecată cumva mai schimbătoare și mult prea idealistă! Încercați să fiți ceva mai eficienți în comunicare! Se mai pot înfățișa și unele minore probleme de ordin gospodăresc.

CAPRICORN

Încercați să fiți ceva mai organizați, practici și chibzuiți cu banii! Vi se mai pot ivi și unele dificultăți de comunicare mai importante în relația cu persoana iubită!  

VĂRSĂTOR

Vă puteți arată cumva mai oscilanți, nestatornici și mai puțin demni de încredere, fiind de indicat să încercați să vă depășiți comportamentele greșite! Puteți cunoaște și unele conflicte cu părinții!

PEȘTI

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai vulnerabilă, fragilă. Din păcate, puteți atrage și adversitatea ascunsă a unei femei mai în etate. Căutați să fiți ceva mai clari și mai persuasivi în discurs!

Horoscop HashtagNews