Horoscop azi, joi 16 martie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Marcajul astrologic principal al zilei este realizat de conjuncția Soarelui cu planeta Neptun de pe zodia Peștilor. Acest eveniment celest ne vorbește de: confuzie, indolență, amăgire, hipersensibilitate și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai instabile, astăzi va trebui să ne arătam ceva mai conștiincioși, disciplinați și serioși.

BERBEC

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai agitată și confuză. Aveți grijă să nu atrageți adversitatea discretă a unui bărbat mai matur! Încercați să fiți și ceva mai pozitivi!

TAUR

Astrele vă arată cam prea visători și prea puțin armonizați cu realitatea propriu-zisă. Vi se poate releva și o potențială încurcătură stranie legată de un prieten.

GEMENI

Încercați să nu luați decizii majore în planul carierei! Vi se poate ivi și o deteriorare a imaginii sociale. Se pot reliefa și unele probleme legate de părintele de gen opus!

RAC

Din păcate, astrele vă arată cumva mai frământați și tensionați sub raport mental, intelectual. Nu aveți o zi fastă pentru studiu, examinări și, mai ales, călătorii spre meleaguri îndepărtate.

LEU

Aveți parte de un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente ceva mai curioase, așadar fiți ceva mai atenți! Încercați să nu vă îndatorați financiar major!

FECIOARĂ

Astrele vă preconizează o zi tandră, afectuoasă și romantică în viața de cuplu. Însă, pentru cele ce țin de afaceri și de treburi legate de acte, indiciile astrale nu vă mai sunt tocmai surâzătoare!

BALANȚĂ

Din nefericire, puteți resimți unele mici probleme de sănătate! Vi se pot releva și unele potențiale încurcături în relația cu un bărbat cumva mai în etate de la locul de muncă.

SCORPION

Aștrii zilei vă preconizează o zi de succes sub raport romantic, sentimental! Totodată, astrele vă arată și cumva mai creativi și intuitivi! În schimb, nu este o zi fastă pentru speculații financiare!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți o dispoziție afectivă cumva mai intensă, nostalgică, precum și romantică. Vi se pot reliefa și unele mici neînțelegeri în relația cu un bărbat oarecum mai vârstnic din familie.

CAPRICORN

Aștrii zilei vă arată cumva mai confuzi și lipsiți de perspectivă în judecată, și astfel nefiindu-vă indicat să luați decizii importante! Puteți primi și o veste mai ciudată despre sau de la un bărbat!

VĂRSĂTOR

Vă puteți descoperi, cultiva sau potența unele talente sau aptitudini de ordin artistic, sensibil. Din păcate, astrele vă mai prevăd și unele mici probleme legate de bani!

PEȘTI

Astrele vă arată mai sentimentali, empatici și poate chiar și profetici! Veți resimți o comuniune cu Divinul și veți fi mai pasionați de enigme, de mistere și de mai tot ceea ce are o natură mai ascunsă ori ferecată!

Horoscop HashtagNews