Horoscop azi, vineri 28 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit

Unghiul astrologic determinant al zilei este redat de cuadratura lui Mercur de pe Balanță cu Pluto de pe Capricorn. Acest aspect celest ne vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, frământări, manipulare, încăpățânare și neliniște. Pentru a mai tempera din tendințele nefaste ale acestei zile mai agitate, astăzi va trebui să ne arătăm cumva mai echilibrați, calculați, raționali, calmi, răbdători, stăruitori, practici, înțelepți, precum și mai rezistenți sub raport mental.  

BERBEC

Din nefericire, vi se relevă o zi cam inoportună pentru afaceri și tranzacții majore! Vi se pot prezenta și unele conflicte în viața de cuplu! Atenție și la un risc mai semnificativ de discuții mai dure cu șefii!

TAUR

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri cu niște colegi de la job. Puteți resimți și o semnificativă depreciere în planul sănătății! Ar fi de bun augur dacă ați fi și ceva mai flexibili în idei și în principii!

GEMENI

Puteți întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită! Se pot prezenta și unele discuții mai deranjante cu proprii copii! Din nefericire, vi se mai relevă și un risc destul de important de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

RAC

Puteți avea parte de unele mici neînțelegeri în familie! Nu este o zi fastă pentru a plănui schimbări majore în casă! Fiți ceva mai înțelegători și mai concilianți în caz de divergențe în viața de cuplu!

LEU

Vi se relevă o comunicare cam ineficientă cu cei din jur! Puteți lua și unele decizii nu tocmai profund gândite! Nu este o zi cu noroc pentru călătorii! Fiți mult mai atenți și cu sănătatea!

FECIOARĂ

Puteți avea parte de unele discuții și negocieri mai puțin productive legate de bani. În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente destul de supărătoare! Evitați speculațiile financiare!

BALANȚĂ

Vă puteți arăta cumva mai superficiali și guralivi, fiind nevoie să fiți ceva mai practici și realiști! Din nefericire, vi se mai relevă și unele deranjamente gospodărești destul de serioase!

SCORPION

Puteți prezenta o judecată mai înnegurată, fiindu-vă mai dificil să luați decizii cu adevărat obiective și eficace! Puteți fi și vorbiți de rău pe ascuns! Puteți primi și o veste destul de rea!

SĂGETĂTOR

Vi se poate releva un conflict cu un prieten mai tânăr! Nu este o zi fastă pentru evenimente mari de ordin social, public! Folosiți-vă talentele, aptitudinile, abilitățile și competențele doar înspre scopuri pozitive!

CAPRICORN

Puteți avea parte de unele discuții mai neproductive cu șefii! Nu este o zi fastă pentru a face schimbări importante în carieră! Puteți reliefa și un comportament cam fanatic, încăpățânat și malițios!

VĂRSĂTOR

Nu aveți o zi favorabilă pentru studiu și examinări! Fiți ceva mai atenți în caz de călătorii sau drumuri mai lungi! Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte periculoase!

PEȘTI

Vi se înfățișează un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai prudenți! Vi se mai pot reliefa și unele evenimente destul de primejdioase legate de un prieten bun!

Horoscop HashtagNews