FOTO Revista 22
FOTO Revista 22

Salvatorul națiunii are soluția!

Cum activitatea companiilor de tipul HoReCa s-a diminuat vizibil în ultimele zile, aproape spre inactivitate, liderul PRO România, Victor Ponta se laudă cum că are soluția ca acestea să nu intre în faliment. Astfel, el anunță că va propune în curând în Parlament o serie de măsuri ce vor veni în ajutorul acestora, ca mai apoi să nu avem parte de o economie la pământ. Știm doar că picajul abrupt al afacerilor românești nu ar face decât să prăbușească economia, cum totul este construit pe sistemul unui joc de Domino.

„Eu mi-am păstrat o echipă cu care am lucrat ca prim-ministru patru ani, oamenii pe care îi intreb de fiecare dată. Vreau să spun de la început: Mâine facem un amendament la legea pe care o dezbatem și o aprobăm mâine în Camera Deputaților pentru toate firmele din horeca hoteluri, mâine vreau să punem amendament, sper să avem sprijin de la toate grupurile parlamentare, să se amâne cu trei luni plata contribuțiilor și impozitelor pe salarii.

Ei acum au angajați, vin degeaba la muncă, ei trebuie să îi plătească. Dacă le cerem să mai plătească 70% din salariu și contribuțiile la stat, ne trezim cu zeci de mii de șomeri. Dacă statul intervine mâine prin lege, putem salva situația”, a declarat Victor Ponta la GÂNDUL LIVE.

Așadar, salvatorul Ponta este de părere că o amânare a plății contribuțiilor către stat ale firmelor de tip HoReCa le-ar ajuta pe acestea să rămână, pe cât posibil, pe linia de plutire.

Citește și: Criza economică, iminentă. Cioloș avertizează

#News