Dragoș Bucur face „rapelul” primei postări controversate

După ce ieri aproape că cerea în genunchi să fie înjurat și afirma că nu poartă mască și nu se vaccinează, actorul a revenit cu un nou mesaj

Dacă în cursul zilei de ieri, tot internetul sărea în aer din pricina declarațiilor controversate lansate de Dragoș Bucur pe pagina acestuia de Facebook, actorul a revenit cu un nou mesaj, în cursul serii de ieri, în care se victimizează din pricina înjurăturilor pe care le-ar fi primit în prima postare. – cu toate că „acum îmi e teamă să citesc toate comentariile de la postarea precedentă, dar trec eu și peste teama asta!”.

Desigur, fiecare are dreptul de o opinie, am putea zice. Însă în momentul în care tu, persoană publică, îți începi mesajul cu „dacă nu aveați pe cine să înjurați” și continui cu declarații de parcă ai fi copilul din flori al Dianei Șoșoacă și-al lui Dan Bittman, victimizările ulterioare nu-și au rostul, ba chiar pot fi catalogate, cu foarte multă ușurință, ca fiind unele penibile.

„Este prima oara cand sunt injurat la o scara atat de mare si sunt dator sa raspund atat injuraturilor cat si incurajarilor.Cativa prieteni m-au sunat sa ma intrebe de ce nu tac, de ce a trebuit sa spun ce gandesc.”, a spus Dragoș Bucur, în al doilea mesaj al său, subliniind faptul că și-ar dori ca țara să fie lăsată să-și expună liber opiniile.

„Cred ca ne apropiem de acel moment si nu vreau sa particip la crearea lui. Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie.”, a adăugat Dragoș Bucur, insinuând o dictatură pe sub masă, care, în dulcele stil clasic al teoriilor conspirației, ni s-ar pregăti. „Stiu sigur ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, dar fie le este teama sa se exprime public, fie prefera sa stea departe de online.Sunt un om cu familie, sunt artist, cred in Dumnezeu si in libertatea de expresie, sunt sustinator al luptei impotriva discrimarii si astea sunt valorile dupa care ma ghidez in viata”.

Și ca să nu se înțeleagă greșit, actorul mai spune că: „Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord.”, își încheie Dragoș Bucur postarea lacrimogenă.

Citește și: Dragoș Bucur, pe urmele Oliviei Steer