Sursa foto: Justitiarul

Actrița Maia Morgenstern și-a deschis inima în cadrul podcastului „Trup și suflet”, găzduit de Florentina Opriș, și a vorbit despre cât de importantă este familia și ce greșeli a făcut de-a lungul timpului în relația cu cei dragi.

Ea a susținut că nu a acordat familiei suficient timp, precizând că este și mamă bună, dar și mamă dificilă.

„Am făcut tare multe greșeli, evident. De un lucru sunt absolut sigură, că nu am acordat familiei mele suficient timp, mai ales la părinți, pentru că sunt mamă bună, sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli, sunt tot felul de chestii. Fiică, copil al părinților mei sunt cu siguranță”, a precizat faimoasa actriță, relatează Wowbiz.ro.

Maia Morgenstern: „Copiii mei au venit la intervale mari de timp”

Mai mult, ea își asumă faptul că nu a fost mereu aproape de cei dragi, afirmând că dacă ar putea da timpul înapoi ar face aceleași greșeli.

„Și când mă gândesc, vorbind de familie, îmi asum că nu i-am acordat timpul pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Asta e sigur. Dar, am ales așa. M-a întrebat o colegă, prietenă, dacă aș face încă o dată la fel și am răspuns că da”, a declarat Maia Morgenstern.

Totodată, actrița a mărturisit că este mândră de copiii ei și îi iubește la fel pe toți. Cu toate acestea, ea a menționat că nu a fost atât de ușor să le ofere o creștere și educație bună, ea încercând să urmeze „instrucțiunile” ce erau atunci la modă.

„Din momentul când fiul meu cel mare a venit pe lume, până când a apărut al doilea, apoi al treilea, încât, paradoxal, ceea ce însemna atunci perfecțiunea, cel mai bun lucru de urmat, de îndeplinit, de făcut contrazicea total ce era la modă idealul, atunci când a venit cel de-al doilea copil, iar când s-a născut era total pe dos cu ce eram îndemnată să fac cu 14 ani înainte. Instinctul îți spune multe!”, a povestit actrița Maia Morgenstern.

Mesajul actriței Maia Morgenstern de 1 Decembrie: „Te iubesc, Măria Ta, ca sarea în bucate”