Melania Trump, supărată de ceea se întâmplă în SUA

„Mi se pare rușinos că s-au iscat bârfe și acuzații false asupra mea”

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump s-a declarat dezamăgită de bârfele și acuzațiile false care i-au fost aduse în anii în care Donald Trump a ocupat mandatul de președinte al Statelor Unite. Totodată, pe contul său de Twitter a distribuit ultimul comunicat din postura de „Prima Doamnă”, în care vorbește de violențele de săptămâna trecută de la Capitol Hill.

„Mi se pare rușinos că în jurul acestor evenimente tragice s-au iscat bârfe, atacuri personale nejustificate și acuzații false asupra mea de la oameni care caută să fie relevanți și au o agendă. De data aceasta este vorba doar despre vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi. Nu ar trebui să fie folosită pentru câștig personal”, a scris Melania Trump în postarea sa de pe Twitter.

Condamnă violența de la Capitol Hill

De asemenea, Melania Trump a condamnat atacul de la Congresul SUA, a cărui violență nu poate fi acceptată. „În calitate de american, sunt mândră de libertatea noastră de a ne exprima punctele de vedere fără persecuție. Este unul dintre idealurile supreme pe care se bazează fundamental America. Mulți au făcut sacrificiul suprem pentru a proteja acest drept. Având în vedere acest lucru, aș dori să fac apel la cetățenii acestei țări să ia un moment, să facă o pauză și să privească lucrurile din toate perspectivele”, mai apare în postarea Melaniei Trump.

„Prima Doamnă”, onoarea vieții sale

Melania Trump a declarat că funcția de „Primă Doamnă” a fost una onorantă pentru aceasta, și a ținut să le mulțumească milioanelor de americani care l-au susținut pe Donald Trump.

„A fost onoarea vieții mele să servesc ca primă doamnă. Vreau să mulțumesc milioanelor de americani care mi-au susținut soțul și pe mine în ultimii 4 ani și au arătat impactul incredibil al spiritului american. Vă sunt recunoscător tuturor că mi-ați permis să vă servesc pe platforme care îmi sunt dragi.  Cel mai important, cer vindecare, grație, înțelegere și pace pentru marea noastră națiune. Să ne amintim în fiecare zi că suntem o singură națiune sub Dumnezeu. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii”, a încheiat Melania Trump.

Citește și: Fotografia de pe prima pagină a Vogue, a Kamalei Harris, motiv de nemulțumire

#News