Gabriela Firea: „Nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce”

Replica a venit după ce Nicușor Dan a anunțat că renunță la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților

Gabriela Firea nu a ratat ocazia de a-i replica lui Nicușor Dan, cu privire la renunțarea la dosarelor din instanță pe care aceasta le-a deschis împotriva presei, dar și a opozanților. Într-o postare făcută pe Facebook, senatoarea PSD, Gabriela Firea atrage atenția asupra modului în care „fratele lui Câine” acționează, în disprețul legii.

„Fratele lui Câine tot în dispretul legii actioneaza! N-are treaba cu apa calda si caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu santierele blocate…are treaba cu rafuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atat îl preocupa. Si demolarile! In interes personal!

Plangerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei in mandatul meu se refera la restabilirea adevarului privind actiunile institutiei primarului general, a directorilor, functionarilor publici.

Ne-am indreptat impotriva celor care au lansat informatii false despre Primaria Capitalei.

Am dorit ca in instanta sa fie aparata activitatea noastra care a fost in conformitate cu spiritul si litera legii. Daca pe noul primar nu îl intereseaza adevarul, corectitudinea si onorabilitatea institutiei pe care o conduce, este problema lui. Nici nu ma mira!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Aceasta a precizat că nu te poți aștepta la schimbări din partea unui om care a făcut trafic de influență, mai mult, care nu dă „doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar”.

Luni, Nicușor Dan a anunțat, pe Facebook, că a „decis ca Primăria Generală să renunțe la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților și care se află în prezent pe rolul instanței. Listele cu aceste dosare pot fi consultate mai jos și sunt sugestive pentru modul în care fostul Primar al Capitalei a înțeles misiunea funcției sale.”

Citește și: București: o avarie de proporții îi lasă pe locuitorii Capitalei fără apă caldă și căldură

#News