Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi Drăgușanu

O simplă aluzie la operațiile estetice la care apelează tot mai mult și mai des unele dintre „divele” din România au făcut-o pe Bianca Drăgușanu să se „aprindă”

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Biancăi Drăgușanu, „Barbie de România”, în urma unei discuții pe care Andreea Raicu, adepta naturaleții, a avut-o în emisiunea lui Măruță, asta deși nu a dat nume, ci doar a continuat ideea începută de prezentatorul de la PRO TV.

„Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși (n.r. – cea mai recentă intervenție estetică), dar mie îmi plac, sunt frumoși. Trăim în secolul 21, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice, sunt mulți doctori în lumea asta, care fac intervenții chirurgicale”, a declarat Botezatu pentru Impact. Mai mult, acesta consideră că este timpul să ne oprim în a mai comenta lumea. „Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femeie, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special”, a completat designerul, cel care i-a fost iubit Biancăi, dar care o susține și acum, la ani distanță de la ruperea relației de iubire.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezamăgită de „perversul” Măruță

Operațiile estetice, de la natural la robotizare

„Perversul”Cătălin Măruță pare deranjat de operațiile estetice pe care le are Bianca Drăgușanu și nu ezită să o atace ori de câte ori are ocazia, cum de altfel a făcut și de această dată, iar în „capcana” sa a picat, fără să vrea Andreea Raicu.

„Nu sunt reale (n.r. fotografiile), adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, și-a exprimat Andreea Raicu opinia, după ce Măruță a susținut că blonda este „porțelan toată”.

Iar replica Biancăi nu a întârziat să apară. „Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi, femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu, nu”, a declarat Bianca Dragușanu pentru Impact.

Citește și: Andreea Raicu, liberă să pozeze fără filtre. „Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”