Clotilde Armand cere refacturarea „gunoaielor” din sector

În plină pandemie, cu munți de gunoaie pe străzile sectorului 1, dar și cu amenințarea demiterii prin referendum, Clotilde Armand a cerut prestatorului de servicii de salubritate stornarea facturilor emise deja și refacturarea „prestării efective a serviciilor”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut în scris prestatorului serviciului de salubritate –  refacturarea serviciilor prestate de companie în ultima perioadă. Solicitarea vine ca urmare a neregulilor constatate în Nota de raport nr. 37031/04.12.2020 a Poliției Locale Sector 1.

Citește și: Petiție pentru demiterea primarului Clotilde Armand

Având în vedere neregulile consemnate în nota de raport, edilul Clotilde Armand a solicitat prestatorului de salubritate să verifice în mod riguros serviciile facturate pornind de la constatările Poliției Locale, să storneze factura nr. 5-0002854/16.11.2020 și să refactureze sumele în concordanță cu serviciile prestate, potrivit unui comunicat de presă.

Cetățenii nu merită să fie «victimele» unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală. Cetățenii își doresc curățenie pe străzi pentru că plătesc enorm pentru acest serviciu. Din respect pentru banii comunității locale, nu pot plăti niște servicii prestate doar pe hârtie. Tocmai de aceea, pentru a intra în legalitate, am solicitat prestatorului să refactureze serviciile prestate. Cât de curând vom rezolva această situație, însă doar cu respectarea strictă a legii

Clotilde Armand, primar Sector 1

Citește și: Actorul Marius Manole, gunoierul voluntar din Sectorul 1

#News