Surprize mari pe scena politică. Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Municipiului Bucureşti, a anunțat, vineri, două mari surprize pe scena politică. Alianța USR-PLUS va avea candidat unic la Primăria Capitalei, iar un supraviețuitor Colectiv intră în cursă la alegerile locale în Sectorul 2 din București.

Surprize mari pe scena politică

Adrian Albu, supravieţuitor al incendiului din clubul Colectiv, este candidatul susţinut de PLUS pentru funcţia de primar al Sectorului 2 al Capitalei. El spune că a văzut cu propriii ochi cum corupţia ucide şi anunţă că va avea ca priorităţi siguranţa, mediul şi curăţenia în Sectorul 2, scrie News.ro.

Candidatura lui Adrian Albu a fost anunţată, vineri, într-o conferinţă de presă, de către Vlad Voiculescu.

„Este un om care apreciază curăţenia morală, ceea ce e ceva ce noi aici, în Bucureşti, în administraţia publică avem mare nevoie”, l-a prezentat Voiculescu pe Adrian Albu.

Adrian Albu are 42 de ani, iar în anul 2015 a fost rănit în incendiul de la Colectiv, în urma căruia a avut 80 de zile de spitalizare în mai multe spitale din străinătate. Sora şi verişoara lui Albu au murit în acel incendiu.

„Am văzut cu propriii mei ochi cum corupţia ucide. Mie mi-a luat ani de viaţă, ani în care aş fi putut să fac altceva în loc să stau să pierd vremea, să mă recuperez medical. Colectiv a fost punct nevralgic, noi din momentul ăla ne-am trezit”, a declarat candidatul susţinut de PLUS.

Candidat unic la Primăria Capitalei

Alianţa USR-PLUS va avea un candidat unic la Primăria Capitalei, a spus Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Municipiului Bucureşti, care a afirmat că partidele trebuie „să aibă responsabilitatea de a oferi candidaţi care nu numai să câştige, ci şi să facă treabă” după aceea, scrie Agerpres.

Citește și USR țipă despre blat PSD-PNL, Turcan trântește bomba: Ne este partener

„Avem Birourile naţionale reunite săptămâna viitoare, vom avea o discuţie şi despre asta (n.r. – despre alianţă), am avut deja o întâlnire cu domnul Nicuşor Dan. Alianţa USR-PLUS va avea un singur candidat. Avem candidaţi ai PLUS, nu e vorba numai de Primăria Municipiului Bucureşti, sunt şi primării de sector, există pre-campanii, cred că datoria noastră, a tuturor, este să ne facem cunoscuţi, după care partidele trebuie să aibă responsabilitatea de a oferi candidaţi care nu numai să câştige, ci şi să facă treabă după şi de a oferi nu numai candidaţi cu nume şi prenume, ci mai degrabă echipe”, a precizat Voiculescu.

#NEWS