Gabriela Firea / FOTO: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea nu este un om prea iertăror, mai ales atunci când vorbim despre proiectele sale de suflet, proiecte care au întâmpinat piedici, ba de la unul, ba de la altul. Astfel, în urma atacurilor subtile ale premierului Orban împotriva acesteia, Firea scoate de la naftalină „testarea gratuită a bucureștenilor”, proiect pe care aceasta l-ar fi vrut, în perioada cât încă mai era primarul general al Capitalei, însă în calea căruia premierul s-ar fi pus de-a curmezișul. Vizibil încă afectată, Firea a postat pe Facebook un mesaj destinat premierului, sub forma unei scrisori deschise, în care îl acuză pe acesta că ar fi ridiculizat eficacitatea programului.

Firea: „Cabinetul Orban este campionul coruptiei si incompetentei la guvernare!”

„Cine raspunde pentru suferinta bucurestenilor infectati cu Sars-Cov2? Cine raspunde pentru vietile pierdute si pentru familiile distruse? OrBAN a refuzat testarea gratuita a bucurestenilor – singura metoda eficienta prin care, in toata Europa, s-a redus viteza de raspandire a coronavirusului nou.

La Bucuresti, am pregatit inca din aprilie atat aparate de testare RT-PCR, cat si personal calificat si teste.

Orban a ridiculizat eficacitatea programului de testare pentru salvarea vietilor, doar pentru ca eu am propus acest amplu program, in vederea izolarii si tratarii pozitivilor.

Nu conteaza cine a propus si pregatit programul de testare, conteaza doar sanatatea si viata oamenilor!

Asta nu este capabil sa inteleaga acest politician marunt, cu ochii doar dupa sondaje si voturi!

Cabinetul Orban este campionul coruptiei si incompetentei la guvernare!

Nu dovedeste doar cinism – e un termen prea bland -, dovedeste nepasare crunta fata de romani!”, scrie Firea pe Facebook.

Citește și: Orban profită de ocazie și o atacă din nou pe Firea

#News