Premierul Ludovic Orban a luat-o în vizor pe Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei. Cu toate că, nicăieri în declarația sa, nu i-a menționat acesteia numele, este de la sine înțeles la cine se referă, de fapt, Orban. Declarația controversată a lui Orban a venit în contextul semnării contractului pentru reabilitare pe fonduri europene a peste 200 km de rețea termică din Capitală. Cu aceeași ocazie, Orban a recunoscut că este nevoie de investiții mari pentru ca sistemul termic din București să fie pus pe picioare. Acestea fiind spuse, rămăne o singură concluzie: locuitorii Capitalei vor mai avea, până la urmă, de așteptat, până ce vor putea să se bucure de beneficiile unui sistem termic competent.

Ludovic Orban este de părere că foștii primari ai Capitalei, inclusiv Gabriela Firea, au fost străini de problemele bucureștenilor

„Din păcate, în ultimii 12 ani, la Primăria Capitalei au exercitat funcția de primari oameni care au fost străini de problemele Capitalei, oameni care au promis autostrada suspendată sau reducerea la jumătate a facturilor. În cadrul cooperării dintre primărie și guvern are loc azi semnarea contractului pe fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de distribuție termică. (…) E nevoie de investiții mari pentru eficientiza producerea de energie termică”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Citește și: Orban, Tătaru și Arafat, convocați la Palatul Cotroceni

#News