Foto: Facebook

Rareș Bogdan a fost mereu un personaj controversat. Fost om de presă, acid și vehement, a decis, la un moment dat, să ia calea politicii și să meargă pe același drum cu liberalii. Chiar și așa, o urmă a fostului jurnalist incisiv tot pare să mai fi rămas în el, întrucât, din când în când, atunci când liberalilor le e lumea mai dragă, Rareș Bogdan mai trântește câte una care să-i scoată pe aceștia de pe ax. Cam cum s-a întâmplat, de altfel, și acum. Cu toate că Guvernul Orban, cel format integral din liberalii lui Rareș Bogdan, a dispus închiderea piețelor, acesta, în loc să fie jucător de echipă, pare să facă front comun cu ideile altor partide, suferând că nu poți închide piețele, dar să lași deschise supermarketurile

„Și eu încerc să înțeleg cum au recomandat specialiștii să închidem complet piețele închise, dar să păstrăm Mega Image, Metro sau Carrefour. Recunosc, mi-e greu să înțeleg acest lucru. Trebuie reanalizată situația. Trebuie să găsim o formulă ca acești oameni, producători români, să își vândă produsele. Nu mai bine facem reguli pentru oamenii care intră în piață să respecte regulile, să poarte mască?”, a declarat Rareș Bogdan, luni, la Antena 3.

Rares Bogdan nu înțelege nici decizia de închidere a parcurilor pe timp de noapte

„Vă spun cu mâna pe inimă că nu am înțeles de ce trebuie să închidem parcurile la ora 23.00”, a spus Rareș Bogdan. „Dacă față de subiectul cu piețele trebuie să găsim soluții să împăcăm oamenii, această decizie nu am înțeles-o”, a adăugat el.

Citește și: Boloș își face bilanțul și se laudă că a lui e mai mare

#News