Aflat într-o vizită la Cluj, președintele PRO România Victor Ponta a declarat că intenția sa este de a cuceri, din punct de vedere electoral, Ardealul. Și cum „toată lumea” știe ce a făcut acesta, pe vremea când era prim-ministru, are încredere că viitorul său ca lider de stânga este asigurat.

Victor Ponta: „Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni”

„În sfârşit am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simţit confortabil, o echipă mai nouă şi mai relaxată, cu câţiva dintre cei cu care am lucrat mulţi ani şi oameni. Vreau să-l susţin nu doar pe Remus Lăpuşan la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pe Dan Codrean pentru candidatura la municipiu, pe toţi colegii care merg, acum sunt lângă noi în această bătălie. O bătălie pe care Pro România o dă pentru prima dată, dar o bătălie în care eu cred că în Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna e nevoie de mai mult, şi întotdeauna e nevoie de cineva care să reprezinte şi alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat. Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni şi atunci e nevoie de Pro România şi sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reuşit să facem şi ce n-am reuşit să facem şi că echipa Pro România va creşte şi în Cluj şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara”, a spus Victor Ponta la Cluj.

În cadrul aceleiași conferințe, liderul PRO România Cluj, Remus Lăpuşan a declarat că în județul Cluj, PRO România însumează 56 de candidați la primării.

Citește și: PNL, presat să obțină cât mai multe mandate la „locale”

#News