O glumiță celebră povestea despre trio-ul Ștefan Bănică, Fuego și Ștefan Hrușcă, fără de care nu vine Crăciunul, nici moșul, și de nici de nins, nu ninge. Iată că anul acesta există din ce în ce mai multe șanse ca sărbătorile să nu fie așa cum le așteptăm, întrucât, în funcție de evoluția cazurilor de infectare, celebrul spectacol de Crăciun al lui Ștefan Bănică va avea sau nu, loc. Caz în care, Bănica va trebui să caute soluții și, cine știe, să apeleze, în cazuri extreme la o metodă de streaming online.

„Mă gândesc la o soluție în cazul în care Sala Palatului nu va fi deschisă pentru concerte, dar, deocamdată, toul este incert. Mă gândesc și la soluții de rezervă în cazul în care nu voi putea ține concertul de Crăciun. Intrăm în al 19-lea an consecutiv, primesc sute de mesaje în care lumea mă întreabă dacă se ține concertul, cum ar putea să-și procure biletele și să-și organizeze timpul, ținând cont că mulți dintre spectatori vin din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Nu vreau să întrerupem o tradiție atât de frumoasă, așa că o să găsim o soluție să mergem mai departe, să mă bucur împreună cu publicul și mai tare decât am făcut-o până acum”, a povestit Ștefan Bănică pentru Libertatea.

Bănică: „Încerc să mă adaptez noii situații”

„Ce ne facem când nu se vor mai putea juca spectacole în aer liber din cauza frigului? Încerc să mă adaptez noii situații, dar sper să revenim la normalitate. Există și artiști liber profesioniști, care trăiesc din spectacole, din contracte și care trebuie să supraviețuiască. Cum? Probabil că pe unii oameni pandemia i-a făcut să creadă că se poate trăi și fără teatru și fără muzică. Pe mine pandemia m-a făcut să cred și mai tare că este nevoie de teatru și muzică”, ne-a mai spus Ștefan Bănică.

Citește și: PNL, presat să obțină cât mai multe mandate la „locale”

#News