Foto: Facebook

Este oficial, fostul președinte al României, Traian Băsescu pornește în lupta pentru Primăria Generală a Capitalei. Anunțul a fost făcut, luni seară, de Eugen Tomac, liderul Partidului Mișcarea Populară, într-o postare pe facebook.

„În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, a scris Eugen Tomac.

Pentru fotoliul de la PMB, până acum și-au anunțat candidaturile actualul primar, Gabriela Firea, Nicușor Dan, Ioan Sîrbu, Ilan Laufer, Alexandru Coita și Călin Popescu Tăriceanu.

Politologul Cristian Pârvulescu consideră că lupta pentru Capitală va fi dată între „partidele-pivot și partidele mai mici”.

„Lupta pentru Capitală va fi una între două partide mari și partide mai mici, cum este și PMP. Avem doi candidați, Gabriela Firea și Nicușor Dan, care au două partide-pivot: o alianță care a reușit să se înfiripeze și care are majoritatea intențiilor de vot în acest moment, plus PSD. Celelalte partide vor încerca să smulgă câteva voturi de ici, de colo. Asta se va întâmpla și cu PMP”, a spus Pârvulescu la Digi24, duminică seară.

Citește și: http://Tăriceanu vrea la Primăria Generală București

Hashtag News