Actorul Mugur Mihăescu i se alătură regizorului Cristi Puiu, cel care a refuzat să poarte masca de protecție în cadrul festivalului TIFF de la Cluj, având totodată un discurs care a stârnit dezaprobare în rândul internauților.

„Ce făcuși măi Puiule măi? Te apucași să vorbești după dealuri, de la Cluj, pe la TIFF, în fața animalelor ălora care voiau cultură. Ai zis și tu că nu purtăm mască, că mâine sau poimîine dacă ne cere Guvernul să stăm în mâni.

Tu nu ai înțeles că singurul film permis în țara asta este Tăcerea mieilor? Așa că taci Puiule. Fii miel, Puiule… Pentru că nu ești nevinovat. Ești doar insuficient investigat. În plus cine ești tu? Ce ai făcut tu pentru țara asta ca să ai o opinie? Mare brânză de film ai făcut și tu: Moartea domnului Lăzărescu. Păi dacă nu a murit de Covid nu e film, Puiule… Trebuia să faci ceva, filme educative, despre gripa aviară, uite, de exemplu „Zboară, Puiule, zboară!”.

Te rog frumos. Taci din gură, că altfel ne belește terminatorul pe amândoi. Și să vezi ce te înjură lumea”, a spus, pe un ton glumeț, Mihăescu pe pagina sa de facebook.

Mugur Mihăescu a fost prezent luna trecută la mitingul din Piața Victoriei, unde și-a arătat susținerea față de cei care contestau purtatul măștii de protecție și măsurile de distanțare fizică.

Citește și: Cataramă îi cântă ode lui Cristi Puiu: „Un mare patriot!”

Hashtag News