La acea oră nu aveam la activ vreo sutură de acest fel și nici nu mă așteptam. Dar a venit meciul dintre Liverpool și Bournemouth, în 2014, când căpitanul Gerrard chiar s-a accidentat la penis, nici măcar nu puteam să-mi imaginez cum a făcut-o. Încercam să-mi amintesc pregătirea mea medicală, dar nicăieri nu te-nvață cum să coși un penis.

Iar cel al lui Gerrard era sfâșiat, iar fotbalistul plin de sânge. I-am aplicat 4 puncte de sutură, cusătura a mers foarte bine și rana s-a închis, până la urmă, fără nicio altă complicație”, a povestit doctorul Andrew Massey, care lucra, la acea vreme, pentru echipa engleză Liverpool. Acum, Massey a ajuns să funcționeze ca medic pentru UEFA.

Doctorul Andrew Massey a făcut o cusătură în premieră!

Și Gerrard a povestit incidentul, în memoriile sale, în următorul fel: ”Știam că va trebui să-mi iau rămas bun de la un vechi prieten (n.n. aluzie la penisul său însângerat și sfâșiat). L-am observat și pe doctor, că nu se simțea confortabil, când a văzut imaginea din chiloții mei. M-a cusut în liniște și a făcut o treabă bună, nu am simțit nicio durere, în timpul celor patru puncte de sutură”.

Nici nu mai încape îndoială, vătămarea fostului căpitan al Roșiiilor a fost una destul de gravă, dar cu toate acestea, în vestiarul lui Liverpool colegii nu și-au putut ascunde starea de amuzament.

Hashtag News