Incendiu în curtea Spitalului Municipal Dej (VIDEO)

Aceeași zi, două incendii - în locuri diferite

Un incendiu a izbucnit, în cursul zilei de astăzi, în curtea Spitalului Municipal Dej. De menționat că nu a fost nevoie de evacuarea pacienților, însă a fost oprită alimentarea cu energie electrică atât în clădirea administrativă, cât și în policlinică.

Pompierii ISU Cluj au intervenit cu două autospeciale, cu puțin timp înainte de ora 8:00.

La sosire, aceștia au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță care erau deja topite, relatează Mediafax.

La scurt timp a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică și s-a acționat cu stingătoare în timp ce s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja clădirile din imediata apropiere.

„Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. A fost sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Evenimentul s-ar fi produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare.

Aceeași zi, alt incendiu: la un depozit de vopseluri din Prahova

Un alt incendiu a avut loc tot astăzi, la o hală în care sunt depozitate vopsele și uleiuri din localitatea Florești, județul Prahova. Pentru a stinge incendiul, la fața locului s-au deplasat șase autospeciale de stingere.

Citește și: Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, ars în totalitate de un incendiu puternic