Copil de 11 ani, violat, filmat și ajuns viral pe rețelele de mesagerie

În data de 2 ianuarie, copilul de 11 ani a fost abordat de către unul dintre suspecți și obligat să se deplaseze cu acesta la locuința acestuia, acolo unde îi așteptau ceilalți doi agresori

Un copil de 11 ani din județul Dâmbovița a fost acostat de trei adolescenți care l-au supus violului și perversiunilor sexuale, în timp ce l-au filmat. Înregistrările video au fost trimise pe rețele de mesagerie către cunoscuții acestora, în scurt timp clipurile devenind virale în cadrul aceluiași cerc.

În data de 2 ianuarie, copilul de 11 ani a fost abordat de către unul dintre suspecți și obligat să se deplaseze cu acesta la locuința acestuia, acolo unde îi așteptau ceilalți doi agresori.

Cei trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au fost reținuți de polițiștii de la Serviciului de Combatere a Criminalității Dâmboviță, după ce filmările au intrat pe mâna autorităților. Cei trei sunt anchetați, în acest moment, pentru viol și pornografie infantilă și sunt reținuți de către procurorii de caz. Următorul pas este să fie prezentați Tribunalului Dâmbovița pentru aplicarea măsurilor preventive.

„Împreună cu alți doi tineri, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil și distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicații de comunicare”, transmite Poliția Română.

Citește și: Pedepse mai mari pentru cei acuzați de pedofilie

#News