Alexe se așteaptă și la alte cercetări DNA

Fostul ministru al Mediului se consideră nevinovat

Fostul ministru al Mediului, actual președinte al Cosiliului Județean Iași, Costel Alexe, ar fi declarat, potrivit unor surse din cadrul PNL Iași că se așteaptă ca, în scurt timp, DNA să-i prezinte și alte dosare care îl vizează pe acesta. Chiar și așa, Alexe susține că ar fi nevinovat, atât în ancheta curentă ce vizează luarea de mită de la Combinatul Siderurgic din Galați, cât și în cazul celorlalte anchete pe care, momentan, Alexe doar le bănuiește că ar putea să înceapă. Probabil știe el ce știe.

Costel Alexe se victimizează colegilor de partid

„Ne-a explicat situaţia lui juridică, spunându-ne că e nevinovat şi că timpul va arăta acest lucru. Ne-a spus şi că se aşteaptă la alte dosare şi reclamaţii la adresa sa, dar că el se va concentra să facă treabă şi să rezolve problemele judeţului. A spus că merge înainte şi a amintit că există şi alţi lideri liberali în ţară cu funcţii în administraţie care au probleme cu Justiţia”, au precizat surse din cadrul PNL Iaşi.

Reamintim că președintele CJ Iași Costel Alexe a intrat în vizorul DNA după ce s-ar fi găsit dovezi potrivit cărora ar fi luat mită 22 de tone de tablă, în schimbul unui aviz de mediu, în perioada în care ocupa încă funcția de ministru. Președintele Klaus Iohannis a încuviințat începerea anchetei, astfel că acum, aceasta se află în curs. De asemenea, lideri ai altor partide i-au cerut lui Ludovic Orban să-l demită pe Alexe din funcția de președinte al Consiliului Județean Iași, lucru care, cel puțin până în acest moment, nu s-a întâmplat.

Citește și: Preotul, sutana de Halloween, gologanul și sărutul franțuzesc

#News