Șerban Nicolae este un om liber

Pus pe „linie moartă” de către PSD, Șerban Nicolae s-a reorientat spre Partidul Ecologist Român (PER), pe lista căruia a candidat la alegerile parlamentare. Însă scorul obținut de acest partid, mult sub pragul electoral, nu i-au permis lui Șerban Nicolae să ajungă în Parlament. Într-o postare făcută pe Facebook de către, putem spune deja – fostul politician, acesta s-a declarat un om liber, ce privește cu „milă frustrații care încă mai cred” că este un fost șofer.

„Sunt un om liber din obligație față de sacrificiul suprem al unor colegi de generație alături de care am luptat pentru libertate!

Sunt un om liber pentru că am mulți prieteni curați, oameni care mă cunosc cu adevărat și mă ajută la greu!

Sunt un om liber pentru că vreau și pot să ajut oameni aflați în dificultate, fără să cer sau să aștept vreo plată!

Sunt un om liber pentru că pot să fac  promisiuni sub cuvânt de onoare și să mă țin de cuvântul dat!

Sunt un om liber pentru că pot să și greșesc prin decizie proprie și să-mi cer iertare pentru asta!

Sunt un om liber pentru că nu trebuie să spun sau să fac vreodată ceva din voința sau la ordinul altuia!

Sunt un om liber pentru că-mi permit să privesc cu silă când slugi fără minte mă înjură, să privesc cu dispreț când vreun butoi pestilențial mă acuză mințind că apăr corupția sau crima organizată și să privesc cu milă frustrații care încă mai cred că sunt un fost șofer!

Sunt un om liber pentru că pot să cred în Dumnezeu, să-mi iubesc Țara, poporul, familia și prietenii fără să cer încuviințarea sau permisiunea cuiva!

Sunt un om liber pentru că nu mă aflu decât la mila lui Dumnezeu!”, a scris Șerban Nicolae, pe Facebook.

Printre pesediștii consacrați care au plecat spre PER se află Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu și Marian Vanghelie.

Citește și: Nicolae și Pleșoianu, „ecologiști” pentru un nou mandat de demnitari

#News