Șerban Nicolae

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, cunoscut mai mult pentru scandalurile din Parlament, a fost pus pe „linie moartă”, acesta nefiind pe nicio listă pentru viitoarele alegeri parlamentare, anunțul fiind făcut chiar de către liderul social democraților, Marcel Ciolacu. În acest context, Nicolae – „șoferul lui Voicu” – a postat pe pagina sa de Facebook un „crez politic” după care s-a ghidat din 2004, când a intrat prima oară în Parlament.

„Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:

1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României şi poporului român.

2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent şi în siguranţă.

3. Să combat abuzurile, nedreptăţile şi hoţia.

 Asta am făcut!

Am promovat, cu toată priceperea şi cu toată energia, legislaţia care:

1. a promovat valorile fundamentale ale identităţii şi demnităţii românilor – reperele istorice, tradiţia, credinţa, familia, personalităţile;

2. a asigurat creşterea constantă, consistentă şi durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susţinut libera iniţiativă în sectoarele economice-cheie şi a urmărit protejarea ultimelor bogăţii rămase în patrimoniul economic al României  – resursele naturale ale solului şi subsolului, rezerva de aur şi participaţiile statului român în economie;

3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante şi a asigurat reala independenţă a justiţiei faţă de orice ingerinţă nelegitimă”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

CREZUL MEU POLITICCe cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:1. Să-mi dedic întreaga…

Publicată de Șerban Nicolae pe Miercuri, 21 octombrie 2020

„Cel mai dureros anunţ privind activitatea mea publică”

Șerban Nicolae consideră cei care l-au ales, pentru trei mandate, au făcut-o pentru ca țara să fie unită, iar românii să nu devină doar o populație.  

„Cred cu toată tăria că alegătorii care m-au votat vor ca România să rămână o Ţară şi să nu devină o regiune, ca românii să rămână un Popor şi să nu devină o populaţie şi să trăiască demn şi decent, ca o naţiune europeană respectată, cu trecut, prezent şi viitor! Mâine voi face poate cel mai dureros anunţ privind activitatea mea publică. Dar, în viaţă, o uşă se închide, o alta se deschide”, a mai scris Şerban Nicolae.

Citește și: PSD București și-a anunțat candidații la „parlamentare”

#News