Din câte am putut observa din ședința de astăzi de la Camera Deputaților, Victor Ponta ascultă rock. Problema nu e că Victor Ponta ascultă rock, ci că ascultă cu sonorul dat la minim. Altfel, încercând să-l atace pe Ludovic Orban cu un vers celebru al legendarei trupe Pink Floyd, Ponta îl amenință pe prim-ministru cu maxima: „Leave THE kids alone”, de vreme ce versurile originale ale melodiei „The Wall” sunt „Leave THEM kids alone”.

„Am un mesaj de la copiii noştri care stau acasă, mi-au spus aminte să vă aduc aminte de Pink Floyd – Leave the kids alone. Ludovic, lasă copiii să meargă la şcoală. De ieri din piaţă mai am aceeaşi dedicaţie – Ludovic, leave the markets alone, lasă pieţele deschise. Am acelaşi mesaj de la cei din HORECA – nu îi îngropa, că nu ai cum să îi scoţi din groapă de la anul. Lasă-i în pace pe agricultori, pe cei din industria agroalimentară”, a mai afirmat Ponta.

We don’t need no education
We don’t need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey, teachers, leave them kids alone
All in all it’s just another brick in the wall
All in all you’re just another brick in the wall

Dincolo de Pink Floyd, Ponta vrea schimbare

De asemenea, liderul PRO România a mai spus că își dorește ca după 6 decembrie să se schimbe toate lucrurile care acum, în opinia acestuia, ar merge prost.

„E nevoie pe 6 decembrie să schimbăm ce merge foarte prost. Vreau să vă spun să nu mai acuzaţi PSD pentru tot ce merge prost, nu de alta dar sunteţi în funcţie cu voturile PSD-ului. Nu cred că aţi uitat acest lucru. Lăsaţi copiii să meargă la şcoală, lăsaţi-ne să funcţionăm şi dacă nu puteţi să ne ajutaţi, încercaţi să ne încurcaţi cât mai puţin”, a completat Victor Ponta.

Citește și: Florin Roman: „Înger, îngerașul meu, scapă-mă de Pesedeu!”

#News