Florin Roman / Foto: Facebook

Acid ca de fiecare dată, deputatul liberal Florin Roman l-a atacat direct pe liderul PSD Marcel Ciolacu, în urma căruia i-a venit cuvântul. Potrivit lui Roman, cel ce a readaptat o celebră rugăciune creștin-ortodoxă, PSD dă dovadă de un discurs demagogic, amintind, de asemenea, despre perioada în care aceștia au fost la guvernare, în perioada în care Liviu Dragnea încă era liderul social democraților.

Florin Roman, despre fosta guvernare PSD: „Trei ani de guvernare de bezna pentru Romania si lumina pentru Liviu Dragnea”

„Dupa discursul lui Marcel Ciolacu mi-a venit in gand inceputul unei rugaciuni pe care o spuneam cand eram copil, ‘Inger ingerasul meu’. Acum am actualizat-o, mi-am dat seama ca unii nu au limite. Acum spun ‘Înger, îngerașul meu, scapă-mă de Pesedeu!’ Sper ca in 6 decembrie vom avea un Parlament legitim”, a declarat, într-o primă instață, liberalul Florin Roman.

Codul Fiscal, cel cu 236 de modificări, în guvernarea PSD

„Au fost 236 de modificari ale Codului Fiscal în guvernul PSD si tovarasii socialisti vin sa ne vorbeasca noua de predictibilitate. Pai ce mesaj ati dat voi investitorilor in cei trei ani de guvernare de bezna pentru Romania si lumina pentru Liviu Dragnea?”, a adăugat Florin Roman.

Citește și: Ciolacu: „Domnule Orban, sunteți adevăratul răspândac al sărăciei”

#News