Cătălin Drulă

În urma discursurilor lui Marcel Ciolacu și al lui Florin Roman, i-a venit rândul și deputatului USR Cătălin Drulă, cel care a tranșat, în egală măsură PSD, cât și PNL, declarând, într-o primă instanță, că Parlamentul actual, cu majoritatea sa social democrată, ar fi un Parlament toxic care și-a pierdut legitimitatea.

„Acest buget trebuie aprobat de un Parlament legitim. Actualul parlament nu este în măsură să decidă. Este un parlament toxic, care nu până demult a fost condus de Liviu Dragnea. PSD știe acest lucru.” a spus Cătălin Drulă, deputat USR.

Cătălin Drulă (USR): „Dacă PSD face o porcărie, nu înseamnă că PNL poate face o altă porcărie”

De asemenea, nici liberalii nu au scăpat de acuzele lui Drulă, acesta declarând că actualul guvern ar face întocmai lui Liviu Dragnea. Mai exact, deputatul USR se referă la lipsa de transparență, caracteristică valabilă atât pentru social democrați, cât și pentru liberali.

„Colegi din PNL, criticam pe Liviu Dragnea pentru lipsa de transparență. Acum sunteți la butoane și faceți la fel. Nu poți închide piețe în timp ce lași deschise mall-uri. Pare că ați învățat prea puțin din primăvară.

USR-Plus cerre să fie transparență în construirea bugetului public.  Pensiile speciale ale primarilor. Anul trecut nu ați vrut să dați OUG pentru a le anula.Vrem să dăm aceste pensii sau le desființăm.

USR nu va veni de acord cu creșterea de taxe. Zero taxe la salariul minim. Încurajează munca și reduce sărăcia. Dacă desființăm miile de agenții ale statului, dacă desființăm PNDL, vom avea bani”, a mai spus deputatul USR, Cătălin Drulă.

Citește și: Florin Roman: „Înger, îngerașul meu, scapă-mă de Pesedeu!”

#News