Allen Coliban

Allen Coliban, primarul USR al Municipiului Brașov pare a se afla într-un impas. Mai pe larg, deși acesta și-ar fi trecut în CV faptul că ar fi absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare în București, sugerând, astfel, că ar deține și o diplomă de licență (o minciună prin omisiune, tot o miciună e, până la urmă), în realitate acesta pare să fi dezertat din cadrul facultății mai sus menționate în anul 5, după mai multe tentative în acest sens.

„A minţit ca să fie votat şi a făcut fals în declaraţii oficiale pe senat.ro. Sper să se sesiseze şi Parchetul, să verifice dacă nu e cumva fapt penal. Eu chiar nu cred că toţi politicienii sunt hoţi sau corupţi. Mentalitatea asta a noastră că toti sunt hoţi peste tot strică mult. Aşa zic şi plagiatorii, şi cei care îşi fac treaba de mântuială, este foarte facil să justifici orice prin «toţi fac asta»”, a comentat Rebedea pe Facebook.

Allen Coliban a recunoscut că nu are licență

În urma acestor informații ieșite la iveală, Allen Coliban, primarul Muncipiului Brașov și-a editat declarația, menționând că nu deține o diplomă de licență.

„Domnul Allen Coliban a început în anul 1998 studiile, le-a întrerupt de mai multe ori, iar în anul 2009, în anul 5 de facultate, a fost, în final, exmatriculat cu decizia UPB nr. 177 din 19.03.2009, din cauza faptului că nu a promovat un număr de discipline în final. El, după 2005, nu a mai cerut să refacă. UBP îi incurajează pe studenţi şi nu îi exmatriculează imediat, pentru că se porneşte de la ideea că poate totuşi se întorc la studii. Doar că, în cazul domnului Coliban, din 2005 până în 2009 nu a mai dat vreun semn”, a explicat Dobre pentru cei de la Adevărul.

Înainte:

După:

Citește și: USR, în Camera Deputaților: nici cu PSD, nici cu PNL

#News