Marcel Ciolacu și echipa PSD

Întrucât i-a venit și lui rândul la discurs în fața colegilor parlamentari, președintele PSD Marcel Ciolacu a ținut să acuze Guvernul Orban, în stilul clasic demagogic, spunând, printre altele că oamenii ar fi fost lăsați să se descurce pe cont propriu. Același Ciolacu a vorbit, de asemenea, și despre un presupus grad de corupție al liberalilor, asezonat cu incompentență, susținând că, în urma măsurilor luate de Guvern, familii întregi ar trăi acum la limita subzistenței.

Ciolacu: „Cu PNL la conducere, România devine mai disperată și mai bolnavă”

„Domnule Orban, ce încredere mai pot avea românii în guvernul pe care îl conduceți? Ați mințit de atâtea ori. Suntei singurul care ați trecut bugetul prin asumare, Ați spun că aveți bani pentru toți pentru copiii, profesori pensionari, fermieri și nu ați mai avut bani. I-ați lăsat să se descurce pe cont propriu pentru că nu ați mai avut bani. Domnule Orban, sunteți adevăratul răspândac al sărăciei. Singura promisiune respectată e către prietenii de partid.

Sunteți corupți până în măduvul (SIC!) oaselor.  (…) Incompetența voastră, a celor din Guvern, creează greutăți imense pentru acest popor. Afectează siguranța familiilor și cea alimentară. Cu PNL la conducere, România devine mai disperată și mai bolnavă”, a declarat Marcel Ciolacu, astăzi, în Parlament.

Citește și: Nicușor Dan anunță plata stimulentului destinat persoanelor cu dizabilități

#News