O româncă care locuiește în Germania s-a căsătorit cu „sine”

Pentru Lavinia acest eveniment a fost un pas important în acceptarea și iubirea de sine

Lavinia Lazăr, o româncă stabilită de mai mulți ani în Germania, s-a căsătorit cu ea. „Am spus da și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a mărturisit ea, potrivit g4media.ro.

Această „căsătorie cu sine” ar putea părea un act de narcisism, dar pentru Lavinia acest eveniment a fost un pas important în acceptarea și iubirea de sine, relatează jurnaliștii germani.

Ea a luat decizia de a face nunta, după ce s-a separat de partenerul ei în preajma evenimentului .Cu șase luni înainte, ea a fost ceruse în căsătorie. Cuplul s-a mutat într-un apartament mai mare, se gândeau la copii, voiau să fie o familie. Dar nu a funcționat. Visul fericirii conjugale cu mulți copii, o casă și o fermă s-a spulberat, scrie site-ul german. „Apoi am stat acolo cu o grămadă de bucăți sparte în mine și cu o altă mutare care se apropia. Și m-am gândit, ok, se pare că nu mai am pe cine să mă bazez decât pe mine. Am fost pur și simplu devastată și apoi am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, a transmis ea. A vrut să fie o mare „sărbătoare a iubirii de sine”, cu prieteni apropiați. A închiriat un mic local în München. S-a servit un bufet, s-a dansat și, înainte de asta, a avut loc o mică ceremonie în care mireasa și-a spus „da” ei însăși. ”Pentru mine, această autocăsătorie a fost și despre a descoperi cine sunt de fapt”, a mai spus ea. Trei câini ai jandarmilor constănţeni, adoptați de aceștia