Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei, de asemenea fost ministru al Muncii, lovește din nou administrația condusă de Ludovic Orban – ce-i drept, de data aceasta indirect. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, aceasta condamnă cu precădere sindicatele de faptul că nu ar lua atitudinea corespunzătoare. Nu de alta, însă, potrivit acesteia, pe vremea PSD-ului, aceștia „răgeau pe sub balcoane”. Ce-și dorește Lia Olguța Vasilescu? Echitate, desigur. Dacă pe vremea vechiului guvern se urla, păi să se urle, domnule și acum! Nu să se miaune timid în barbă!

Nu știu cum, în opinia doamnei Vasilescu, situația de pe vremea guvernării PSD are vreo legătură cu pandemia de COVID-19 în care a avut PNL ghinionul să guverneze, însă în opinia mea, cele două situații nu au nici în clin, nici în mânecă. Când te lovește ditamai Coronavirusul peste buget, ai tendința să fii ceva mai înțelegător cu tăierile salariale. Pe vremea vechii guvernări PSD nu aveam Coronavirus, drept pentru care, nici scuze.

Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook:

”Se vorbeste din nou de taierea salariilor! Sindicatele? Care sindicate? Miauna cate unii ceva de parca si-ar cere scuze ca deranjeaza… Si ce mai rageau pe sub balcoanele ministrilor PSD cand le mareau salariile… Ziceti de clasa politica din ultimii 30 de ani? Pai si sindicatele unde au fost in perioada asta? Unde sunt acum? Ca ma uit lung in zare si nu vad pe nimeni…”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și: USR și PLUS, tot mai aproape de o fuziune?

#News