FOTO Podul.ro
FOTO Podul.ro

Nicio zi fără Victor Ponta!

Ce noroc pe capul nostru! În țara noastră pare că toată lumea știe ce e de făcut, însă nimeni nu face ce e de făcut pentru a scăpa de criza medicală, precedată de criza economică. Unul dintre experții absoluți pe care România îi are este chiar fostul prim-ministru, Victor Ponta. Dat fiind faptul că e om politic de mult, nu de-acum, în plus, a trecut și prin experiența administrației absolute, acesta pune la cale un plan pe care țara noastră ar trebui să-l urmeze pas cu pas, pentru a trece de toate necazurile.

„În ceea ce privește criza medicală, trebuie să înțelegem ce s-a făcut la nivel european. 1. Îmi protejez personalul, în România nu s-a făcut asta o lună de zile. Același lucru s-a întâmplat și în Italia. 2 Trebuie să creștem numărul de teste, dacă nu reușim să îi testăm pe cei care intră în țară, pe medici dar și pe cei care au simptome. Nu o să ajungem ca Germania, dar trebuie să creștem numărul de teste. 3. Trebuie să cumpărăm ventilatoare. Vedem că s-a luat un împrumut de la Banca Mondială în februarie, dar încă nu s-au cumpărat ventilatoare. Asta avem de făcut. Dacă pandemie de coronavirus nu am mai avut și nu am știu ce să facem, criză economică am avut acum zece ani și în loc să gândim altfel o luăm pe prostiile și ticăloșiile de acum zece ani.

Nici mari economii nu faci. Eu cred că după lecția 2010, direcția în care a pornit guvernul ne va duce și mai tare în criză. Acum trebuie să facem ceea ce am făcut în 2012, să le dăm oamenilor venituri și să sprijinim producția. Președintele greșește, ne spune că putem să trimitem muncitori în Germania și Italia, dar noi nu putem să muncim. Eu chestia asta nu pot să o accept”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Eugen Tomac ne anunță ce fapte bune mai face

#News