Tomac e categoric și declară că starea de urgență e necesară
Eugen Tomac

Nu sunt Eugen Tomac ca să știu cum aș reacționa în locul lui într-o astfel de situație. Însă știu cum aș reacționa eu, în locul meu. Dacă aș face o astfel de faptă bună, nu m-aș lăuda pe Facebook. Firește, nu vorbesc neaparat în cunoștință de cauză, având în vedere că nu fac parte din vreun partid politic pe care să-l promovez prin filantropii și bune intenții. A nu se înțelege greșit, nu am absolut nimic cu liderul PMP, Eugen Tomac. Ba din contră, privire de om blând are, în banca lui stă, așadar nu aș avea mare lucru să-i reproșez.

Astfel, într-un mesaj postat pe propriul cont de socializare, Tomac ne anunță cum că ar fi donat un număr de 4000 de măști pentru a ajuta cadrele medicale din Suceava. Felicitări, domnule Tomac! La mai multe măști trimise, la mai puține autolaude! Nu de alta, însă vă garantăm că presa află, oricum, tot – cu sau fără Facebook. Caz în care decideți să repetați gestul, de altfel lăudabil, nu veți rămâne necreditat! Ba chiar există posibilitatea să fiți mult mai apreciat.

„Am trimis 4000 de măști la Suceava

Eu stau acasă. Familia mea la fel. Noi suntem în siguranță. Sunt însă mulți, foarte mulți oameni care riscă să se întâlnească cu inamicul față în față. Zilnic, fără garanții sau asigurări.

Pentru ei am oferit 4000 de măști care să îi protejeze câtuși de puțin. Atât am reușit să transmit, din suflet, în această săptămână pentru cei aflați în linia întâi la Suceava.

Îi mulțumesc colegului meu, viceprimarului municipiului Suceava, Marian Andronache, care le-a transmis celor care au mare nevoie de ele. Șoferilor de pe ambulanțe, doctorilor și asistenților medicali, reprezentanților DSP Suceava și polițiștilor aflați la datorie.

Tuturor, vă mulțumim!

#solidaritate #alaturideSuceava”, se arată pe pagina de Facebook a lui Eugen Tomac.

Citește și: Ponta: PNL este PDL, să sperăm că vor avea soarta PDL

#News