A câștigat alegerile cu aproape 50% dintre sufragii, dar nu a mai apucat să se bucure de noul mandat.

S-a întâmplat în județul Dolj, unde primarul comunei Sadova s-a stins din viață la câteva ore după ce a aflat că a fost ales edil. Eugen Safta a fost ales primar pentru a treia oară și candida din partea partidului PMP.

Primarul care a câștigat alegerile se afla în propria locuință, din Sadova. Aflase de rezultatul alegerilor şi urma să sărbătorească rezultatul, doar că a început să se simtă rău la scurt timp după obținerea victoriei. Cauza decesului ar fi fost un infarct.

Paramedicii au intervenit și au au încercat să-l resusciteze mai bine de 40 minute, însă nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul. Primarul din Rahova a fost foarte iubit de consăteni, în momentul de față primăria devenind un altar pentru edil.

”Pe baza unei încărcături destul de importante în ceea ce priveşte emoţia şi efortul depus, am ajuns într-o situaţie, din păcate, de nedorit. Reprezentantul comunei avea 54 de ani.

Simpatizanţii lui spun că în trecut mai avusese probleme de sănătate. În loc să-l felicite, astăzi sătenii au venit cu lumânări în faţa primărie”, spune Gindrovel Dumitra, medicul de familie al primarului.

”Ne pare rău, dar acum ce să mai facem, asta e. L-am votat, dar n-a fost să mai fie, cine ştie ce o avut el, o fi fost bolnav mai înainte. În stres aşa, s-a stresat el de ceva… Dar n-a avut noroc”, spune Ion Dumitru, un alt localnic.

”Dumnezeu să vă odihnească în pace, dle primar! Un primar implicat să fie totul bine realizat pentru a aduce zâmbetul pe buze micilor si marilor școlari. Primarul care în 3 ani de colaborare instituțională a schimbat clădirea Școlii Gimnaziale Damian Sadova într-o unitate modernă, cum multe din mediul urban nu sunt, unitate care a fost reorganizată politic, doar să-l distrugă. Multe pagini pline cu cuvinte de bine și realizări aș putea spune. Oamenii chiar nu știu să aprecieze OMUL BUN care face multe pentru ei. Drum luminos și lin, dle primar!”, a postat conducerea şcolii din localitate pe pagina de socializare.

Citește și: Negoiță, către Firea: „Sunteți victima propriilor decizii”

#News