Liviu Dragnea

Departe de a fi naivă sau neinformată, nu știam că afacerea hotelului lui Dragnea merge strună. Da, Dragnea are și hotel, asta pe lângă o bucată din geografia României, mai exact, o bucată de Dunăre. Bine, are multe altele, dar nu-i prea place să discute despre ele.

Ce e mai frumos decât să ai un hotel în Turnu Măgurele, fie el și subiect de divorț. Conform Ziare.com, Bombonica ”a cumpărat 95% din acțiunile societății Hotel Turris SA.

În 2009, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Hotel Turris SA a decis diminuarea capitalului social prin transferul către Bombonică Dragnea a clădirii hotelului, a mai multor anexe și a terenului aferent.

Practic, Bombonică Dragnea a ajuns proprietar în acte pe hotel, după ce a încheiat o convenție de restituire în natură cu societatea pe care o controla.

Liviu Dragnea s-a dat de gol când a explicat, în 2009, atunci când a fost numit ministru de Interne, că a dobândit o clădire-hotel, plus anexe și teren, la o valoare de 110.770.151 de lei. În declarația de avere a notat hotelul drept „restituire către acționarul majoritar Bombonică Dragnea”.

În urmă partajului din 2015, hotelul a ajuns în proprietatea Bombonicăi Dragnea.”

Și afacerea de familie nu se termină aici. Dacă, în mod normal, industria hotelieră se cam află în colaps pe motiv de pandemie, afacerea Dragnea nu e cu nimic impactată. De ce? Pentru că hotelul Turris al familiei fericite a fost transformat într-un centru de carantină. Să aibă și persoanele venite din zonele roșii ce să finanțeze. Veți spune că e un gest nobil. Vă voi contrazice cu faptul că nimic nu e prea nobil când vorbim de familia Dragnea.

Prețul a fost modificat de la 150 de lei pe noapte la 230 de lei pe noapte. Deci hotelul se bucură de cazări și siguranță, așa cum Liviu se bucură de niște bani în plus. Doar masa pentru cei cazați costă 70 de lei, dar astea sunt detalii pe care Dragnea nu ar vrea să le discute. Unii mănâncă și 7 zile de 70 de lei. Nu și Liviu.

Că, până la urmă, mâncarea de la pușcărie e gratuită. Asigurată de fiecare dintre noi.

Citește și: Fifor, despre Orban și capra vecinului lui Orban

#News