#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, nu mai pare atât de optimist pe cât mima să fie acum câteva săptămâni. Dacă cu ceva timp în urmă, Florin Cîțu ne promitea lucruri fantastice, acum s-a schimbat „modificarea”, iar lucrurile fantastice s-au transformat în rugăminți către populație. Ce ne roagă Florin Cîțu? Să fim solidari și să înțelegem faptul că de-acum încolo e posibil să fim cu toții nevoiți să mai strângem câteva găuri de la curea, întrucât bani nu prea sunt, iar dacă sunt, se duc pe cele necesare depășirii stării de criză cauzată de Coronavirus.

În opinia ministrului de Finanțe, în momentul de față se cere o reevaluare a bugetului, buget pe care tronează în prezent o mare presiune economică. Tot el ne povestește despre cum ar trebui, totuși, să nu ne îngrijorăm, întrucât se lucrează la soluții și se calculează opțiuni.

”Presiunile pe buget sunt foarte  mari, trebuie să facem o reevaluare a bugetului, așa cum a spus și domnul președinte, presiunea este foarte mare. Trebuie să facem toate calculele și vom veni cu o soluție în zilele următoare. Trebuie să fim cu toții solidari!”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea Plus.

Citește și: Ludovic Orban și șomajul tehnic al bugetarilor

#News