Gabriela Firea

Într-o declarație recentă pe Facebook, Gabriela Firea îi cere ministrului mediului, Costel Alexe să demisioneze, supărată încă pentru schimbul de replici avut de curând cu acesta la o televiziune privată, despre care HashtagNews v-a povestit aici. Aceasta a prezentat și un raport datând din 31 decembrie, în care se arăta faptul că Bucureștiul nu are nicio problemă din punct de vedere al calității mediului. Așadar, potrivit Gabrielei Firea, Costel Alexe ar trebui să demisioneze din cauza incompetenței.

Mesajul Primarului Firea:

Iata proba adevarului care doare : ministrul PNL al mediului minte! Pe cine vrea sa sperie si sa alunge din marile orase ale tarii? Pe cetateni, pe oficialii straini, pe turisti, pe investitori? Penelistul specializat in tocat banii europeni in firme de apartament pentru protejarea a 3 serpi vrea sa determine relocarea tuturor afacerilor in Budapesta sau la Sofia? Vrea sa ramana cetatenii romani fara locuri de munca? Statul – si incompetentul Domn Catu -, fara taxele si impozitele incasate de la multinationale?
In serviciul cui este ministrul PNL al mediului cand minte ca in Bucuresti oamenii trebuie sa poarte masca de protectie si ca se respira otrava!?
Domnule ministru, dati-va demisia pentru acest atentat la siguranta cetatenilor!
In marile aglomerari urbane din tara exista poluare, sunt anumite ore si zile in care se depasesc valorile admise – e o realitate pentru care avem toti o raspundere, si guvernul, si autoritatile locale.
Dar a exagera abuziv, a induce panica in populatie, si a introduce acest subiect in batalia politica este foarte grav, nu doar imoral.
Aveti mai jos capturi de pe site-urile agentiilor de mediu din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, la final de an. (Agentiile de mediu sunt in subordinea Ministerului Mediului. Nu a primariilor!)
O palma pe obrazul gros al unui ministru incompetent!
PS : Daca Romania va plati sanctiuni din partea Comisiei Europene pentru poluare, acestea vor fi pentru perioada 2010 – 2014. Soc total! Nu Firea era primar atunci! Iar in ultimii trei ani am luat masuri anti-poluare cat altii in 30.
I le voi dovedi maine si Domnului Ministru – Otrava, daca va binevoi sa vina la intalnirea solicitata.

#News