Valentin Moraru

Tânărul Valentin Moraru s-a aruncat încrezător în cursa pentru Primăria Amara din județul Ialomița, cu vise și aspirații, dorind să transforme localitatea într-o zonă turistică prin promovarea lacului și stațiunii Amara, creând astfel locuri de muncă și bani la bugetul local.

„Toți românii trebuie să știe că Amara stă pe o mină de aur. Apa lacului Amara este sărată, amară și sulfuroasă; este înzestrată cu proprietăți miraculoase pentru sănătate, ca și nămolul, care poate trata afecțiuni locomotorii, ginecologice, respiratorii, reumatice, dermatologice sau digestive.

Trebuie modernizată toată zona, astfel încât serviciile să fie la cel mai înalt nivel, prin amenajarea de spații pentru adulți și copii, iar căile de acces spre lac să se facă cu ușurință și cu căruciorul, biciclete sau trotinete. Punem accent pe timpul de calitate petrecut în familie, dar și pe atragerea turiștilor din țară și străinătate.

Atenția mea este îndreptată către locuitori, să aibă servicii medicale și învățământ de calitate. Orașul viitorului este un oraș verde. O să încurajez toți locuitorii să se alăture campaniilor de a planta câte un copac pentru generațiile viitoare.

Am încredere în tinerii din Amara, care sunt alături de mine în această provocare. Cel mai important este să rămână acasă, și o să fac tot ce ține de mine ca Amara să atragă investitori și să valorificăm tot potențialul localității.” a declarat Valentin Moraru