Foto: RO VACCINARE

Actorul și juratul de la iUMOR, Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca, în dorința de a dovedi tuturor celor care se tem încă de acest vaccin că nu există niciun pericol în ceea ce-l privește. Ba mai mult, actorul a menționat faptul că ar fi ales acest vaccin și din pricina faptului că este cel mai puțin folosit.

Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, si de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz.

A spus Mihai Bendeac

Mihai Bendeac: „Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos”

„Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales”, a spus Mihai Bendeac pentru echipa RO VACCINARE. „Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment. Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic.”, a adăugat acesta, imediat după ce s-a vaccinat, la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena.

Citește și: Gabriela Firea: „Niște măsuri comunistoide”