Gabriel Dorobanțu / Foto: Facebook

Artistul Gabriel Dorobanțu a fost internat în spitalul din Băicoi, în urma infecției cu SARS-COV-2. O situație des întâlnită în ultima vreme, atât pintre oamenii obișnuiți ai țării, cât și printre vedete. Reamintim că în ultima perioadă, lumea muzicii lăutărești a fost zdruncinată de intrarea în neființă a Corneliei Catanga, a lui Nelu Ploieșteanu și a lui Gabi Luncă.

Gabriel Dorobanțu își povestește experiența

După 12 zile lungi petrecute în spitalul din Băicoi, Gabriel Dorobanțu este acum vindecat. Cu toate astea, potrivit relatărilor artistului, experiența nu a fost una deloc plăcută, ba mai mult decât atât, personalul medical s-ar fi speriat de starea în care se afla acesta în momentul sosirii sale în spital.

„Unii cred, unii nu cred. Eu am avut Covid, am stat la spital. Am avut o formă gravă. Am avut nevoie de oxigen. Saturația mea, când au venit și m-au luat de acasă, a fost de 60. Ceva îngrozitor. Am fost optimist, pentru că asistentele și doctora îmi ziceau ridică-te din pat, mergi, cântă! Aflase tot spitalul că e Dorobanțu la spital. Când depinzi de aparate și de o medicație anume, este complicat. Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine: eram vânăt”, a declarat Gabriel Dorobanțu, la emisiunea Vorbește Lumea.

Vestea bună este că artistul se simte bine acum și pare să fi revenit la obiceiurile sale zilnice: „Acum pot face vocalize 45 de minute, pot face gimnastică. Nu poți să mergi, să respiri, să urci scările. Nu-i ușor, nu doresc numănui”, a mai spus Dorobanțu.

Citește și: Mihai Bendeac nu s-a speriat de AstraZeneca