Sursa foto: Cancan

Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit la emisiunea „Vorbește lumea” despre cum pandemia de coronavirus i-a afectat pe plan financiar și ce au făcut de Crăciun și Anul Nou.

Cunoscuta artistă a declarat că soțul ei are grijă de casă și plătește facturile, iar ea strânge banii familiei. De Crăciun, cei doi soți au petrecut alături de cei dragi, iar de Revelion au avut două concerte.

Soțul artistei a mărturisit că oamenii s-au distrat ca pe vremuri de Anul Nou și că moldovenii încă știu cum să se petreacă și să se bucure de prezent.  

„De când suntem am fost înconjurați de multă lume. De Crăciun am stat acasă, Viorica a făcut o săptămână tot felul de pregătiri. De Revelion am avut două concerte, am distrat oamenii. Moldovenii încă știu să se distreze. Am simțit o bucurie distrându-i pe oameni”, a declarat Ioniță de la Clejani la emisiunea de la PRO TV, relatează Libertatea.ro.

Ioniță de la Clejani: „ Am fost înconjurați mereu de multă lume”

De asemenea, cei doi artiști au vorbit și despre situația financiară din ultimul timp, precizând că pandemia de coronavirus a tăiat din încasări foarte mult. Ei susțin că această perioadă a fost grea pentru toți artiștii, însă ei speră că lucrurile vor redeveni la normal în cel mai scurt timp.

 „Nu am plecat în vacanță, dar îmi doresc. Eu am mai mulți bani ca el, el e pe sărăcie acum. Sunt mai bine ca toată casa”, a spus Viorica de la Clejani. Ioniță a mărturisit că toate economiile lui „s-au dus pe apa sâmbetei”, el fiind cel care are grijă să plătească, lună de lună, toate facturile.

Viorica de la Clejani și dragostea față de câini

Viorica își dorește foarte mult să meargă în Dubai, însă pentru moment nu poate deoarece nu are cu cine să își lase câinii pe care îi iubește foarte mult.  „M-aș duce în Dubai, dar unde las câinii? Nu pot să plec fără ei, de asta nu plec în vacanțe, nu că nu am bani”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Totodată, artista a declarat că ea singură își face cadouri și nu așteaptă din partea familiei lucruri materiale, ci doar afecțiune și înțelegere. Mai mult, Viorica îl laudă pe Ioniță, afirmând că este o persoană calmă și foarte înțelegătoare, plină de surprize. El i-a oferit de curând un inel cu diamante ce a atras toate privirile.

„Eu îmi fac cadouri frumoase, el îmi face mai răruț, e mai drăguț, mai chibzuit. Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea îl port. Nu îmi e frică să îl pierd, dar are piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seară. Nu îl poți purta toată ziua”, a spus Viorica de la Clejani la „Vorbește lumea”.

Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani, după ce Viorica s-a infectat cu Covid-19