Fuego, la un concert, cu aripi de înger

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România, Fuego, pe numele lui de scenă, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. În vârstă de 45 de ani, sub numele lui adevărat de Paul Surugiu, a mulțumit fanilor lui care îi asociază imagina sa cu marea sărbătoare a nașterii Domnului.

 „Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului, că într-un fel sau altul imaginea mea este asociată cu această sărbătoare, iar cântecele mele au devenit coloană sonoră pentru perioada aceasta în care deja am intrat”, a scris Paul Surugiu.

Fuego: „Eu nu cânt colinde”

Celebrul cântăreț a mai spus că ceea ce cântă nu intră în categoria colindelor, ci mai degrabă sunt melodii „cu mesaj specific și anumite sonorități.”

„Oamenii au ajuns în ani să le iubească și să le transforme în părți ale propriilor sărbători. Firește că-i onorant și cumva latura aceasta a carierei mele, care nu-i limitată, cum ar crede unii, doar la luna decembrie, mă împlinește”, a mai precizat Fuego.

De asemenea, el a transmis tuturor fanilor lui că iubește profund această sărbătoare și îi așteaptă pe toți la concertele sale, ce vor debuta pe 10 decembrie. „Iubesc sărbătoarea care se apropie. Vă aștept pe toți să ne bucurăm împreună în concertele mele, de pe 10 pe 28 decembrie, prin toată țara!”, a conchis Fuego.

Cu doar câteva zile în urmă, artistul a recunoscut, pentru un post TV, că are probleme cardiace încă din naștere. Mai mult, el e de părere co această afecțiune a moșntenit-o de la tatăl său. Artistul precizează că ține afecțiunea sub control cu ajutorul unor medicamente pe care ”le ia orice român în fiecare dimineață”.

Mai mult, Fuego a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus, iar zeci de concerte au fost anulate. Artistul a suferit din punct de vedere financiar, dar s-a reorientat către altă activitate care i-a adus bani. De ani buni, el a început să picteze, iar tablourile sale ajung să fie vândute la Berlin.

„Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este.”, a spus Fuego în cadrul unei emisiuni TV.

Fuego este în culmea fericirii! De ziua lui va fi pe scenă