Horoscop azi, marți 27 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest definitoriu al zilei este redat de opoziția Soarelui de pe Balanță cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Expresia acestui aspect astrologic este una mai puțin pozitivă, vorbindu-ne, în principal, de atitudini ce țin de: nepăsare, delăsare, indiferență, excesivitate, aroganță, vanitate și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor astrale disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor atitudini ce țin de: implicare, seriozitate, chibzuință, înțelepciune, moderație, sinceritate și cinste.

BERBEC

Calmați, cu tact, orice potențial conflict ivit în viața de cuplu! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Vă puteți arăta și cumva mai egoiști și vanitoși, fiind necesar să vă reformați comportamentul!

TAUR

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă pot interveni unele evenimente destul de deranjante! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

GEMENI

Din cauza orgoliului pătimaș vă puteți lovi de unele neînțelegeri mai aspre în viața sentimentală! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi grozav.

RAC

Din păcate, puteți avea parte de o ceartă urâtă cu un bărbat cu autoritate din familie! Nu este o zi bună pentru a face schimbări majore în casă! Fiți atenți și la un risc semnificativ de conflicte cu persoane influente în plan social!

LEU

Nu este o zi indicată pentru studiu, evaluări și călătorii! Fiți ceva mai amiabili și respectuoși în comunicare! Totodată, ar fi indicat să căutați să fiți și ceva mai juști și onești!

FECIOARĂ

Vă puteți arăta extrem de risipitori și cheltuitori! Nu este, sub nici o formă, o zi prielnică pentru împrumuturi, creditări ori restituiri! Vi se mai arată și un risc destul de important de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai precauți!

BALANȚĂ

Astrele vă relevă cumva mai plini de sine, vanitoși și mofturoși. Este absolut necesar să încercați să vă mai domoliți comportamentele abuzive! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele divergențe destul de ample!

SCORPION

Puteți resimți o tendință de retragere și de însingurare, fiind necesar să încercați să fiți ceva mai optimiști și mai încrezători în viață. La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai semnificative!

SĂGETĂTOR

Din nefericire, se poate prezenta o deteriorare majoră a relației dumneavoastră cu un prieten mai renumit! În dragoste vi se pot ivi unele probleme mai importante! Nu este o zi fastă pentru speculații financiare!

CAPRICORN

Din păcate, nu aveți o zi prielnică pentru a face mari schimbări în carieră! Astrele vă mai relevă și un risc major de neînțelegeri în relația cu un bărbat cu autoritate din familie!

VĂRSĂTOR

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai influent de la mare distanță. Nu aveți parte de o zi cu noroc pentru călătorii pe distanțe lungi! Căutați să fiți ceva mai ponderați și onești în comunicare, în discurs!

PEȘTI

Vi se poate reliefa un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, așadar fiți mai prudenți! Încercați să fiți mult mai temperați, chibzuiți și economi cu banii!

Horoscop HashtagNews