Adela Popescu, o mamă cu program întreg

Artista a revenit la „Vorbește lumea” la scurtă vreme după nașterea celui de-al treilea copil

Adela Popescu a revenit, de o săptămână, pe platoul de filmare de la „Vorbește lumea”, iar într-o postare făcută pe contul său de Instagram le-a povestit internauților cum se descurcă cu jobul de „mamă de trei”, dar și cu cel de la Pro TV.  Astfel, prezentatoarea este considerată una dintre mamele „eroine” din lumea mondenă autohtonă.

De altfel, revenirea la emisiune este la scurtă vreme după ce l-a născut pe cel de-al treilea copil, dar se bazează pe sprijinul soțului, Radu Vâlcan, precum și pe cel al „mamaiei”, care i-a fost alături și la creșterea primilor doi copii.  Mai mult, Adela este foarte mulțumită de evoluția celui mic.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Pe lângă sprijinul venit din partea familiei, Adela va avea parte și de cel din partea bonei, o filipineză. „Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, într-o emisiune TV, pe vremea când încă era însărcinată, potrivit WOWbiz.

Citește și: Radu Vâlcan, bona perfectă. Cu multă răbdare și apreciere