Fantezia din filme nu se potrivește cu realitatea din afara platourilor de filmare

Pe sistemul „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, actorii și personajele lor rareori au ceva în comun

William Shatner și Leonard Nimoy (Star Trek)

Cu toții ne uităm la filme și cu toții iubim să facem asta. Ne „îndrăgostim” de actorii din filme și, mai ales, de cuplurile extraordinare pe care unii dintre aceștia le fac pe scenă sau în spatele camerelor de filmat. Cu toate astea, actorul tot actor rămâne, astfel că, deși în anumite cazuri putem să observăm o chimie extraordinară între protagoniști, în realitate, cei doi actori s-ar putea să nu se placă foarte tare unul pe altul, ori poate chiar să se disprețuiască total.

Iată câteva astfel de exemple:

William Shatner și Leonard Nimoy (sau oricare alt coleg de pe platoul de filmare al serialului fenomen Star Trek)

Se zvonește că actorul care l-a interpretat pe primul căpitan de cursă lungă al francizei Star Trek, William Shatner, nu ar fi fost prea iubit de colegii de platou. Astfel, Shatner și-a căpătat antipatia celorlalți colegi în momentul în care ar fi încercat să-i fure lui Spock (Leonard Nimoy) replicile savuroase, în plină filmare. Povestea spune că Nichelle Nichols (Uhura) l-ar fi antipatizat atât de mult pe Shatner încât ar fi fost pregătită să renunțe de tot la serial. Bine că acest lucru nu s-a întâmplat (foto în antet).

Kate Winslet și James Cameron

În mod sigur, puțini sunt cei care nu au văzut celebra ecranizare, Titanic. Însă și mai puțini sunt cei care știu că regizorul James Cameron și actrița din rolul principal, Kate Winslet (Rose) nu se prea aveau la inimă. Imediat după terminarea filmărilor, Kate Winslet a declarat că nu va mai lucra niciodată cu Cameron, acuzându-l pe acesta că ar fi pus-o în situații care i-au periclitat viața. În plus, regizorului se pare că îi place destul de mult să ridice tonul la actorii de pe platou, ceea ce i-a displăcut total lui Winslet.

Fantezia din filme nu se potrivește cu realitatea din afara platourilor de filmare

Nathan Filion și Stana Katic

Iubitorii serialului Castle au așteptat timp de șase sezoane ca cele două personaje, interpretate de Nathan Filion și Stana Katic, să intre într-o relație. În timp ce, în serial, lucrul acesta se întâmpla, alta eSTE realitatea din culise, zvonindu-se că cei doi nu prea s-ar suporta.

Ryan Gosling și Rachel McAdams, iubiți numai în filme

The Notebook e filmul acela la care te uiți de fiecare dată când simți nevoia să plângi și nu știi cum să obții acele lacrimi. Povestea de dragoste dintre cele două personaje centrale a devenit model de referință pentru mulți romantici care au sperat că, la un moment dat (atenție! spoiler alert) cineva le va citi și lor povești din propria viață, pe patul de spital.

Ryan Gosling și Rachel McAdams păreau făcuți unul pentru celălalt în The Notebook. Însă numai în film, întrucât cei doi actori ar fi avut obiceiul de a se certa destul de des, în culise, informează JustStarz.com.

Citește și: Tiara, fetița care vinde accesorii handmade în Vama Veche, pentru a strânge banii necesari operației de care are nevoie cățelul ei