Oana Roman, fiica celebrului fost politician, Petre Roman, a slăbit 20 de kilograme într-un timp destul de scurt. Dezvăluirea a fost reiterată în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Mai mult decât atât, Oana s-ar fi lăsat măsurată din cap până în picioare, pentru a dovedi că, într-adevăr a slăbit așa cum se lăudau fotografiile sale de Intagram.

De altfel, nu este prima oară când Oana Roman vorbeste despre kilogramele pe care a reușit să le dea jos în pandemiei, recunoscând chiar și atunci că factorii decisivi nu ar fi fost tocmai sportul și dieta, ci unele operații de remodelare corporală, ajutate, firește, de primele două – nu știm, însă în ce măsură.

Oana Roman: „Încap acum în haine măsura 42, de la 50 cât aveam înainte”

„În talie a ajuns la 89 cm de la 98 cm. Am cu 20 de kg mai puțin și pot să port tocuri înalte. Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe de unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interese”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Citește și: Oana Roman nu e foarte fragilă, dar o susține Marius Elisei