Încă de la intrarea sa efectivă în politică, George Simion a pozat drept „Mesia” celor pe care nu-i ascultă nimeni. Un fel de salvator al nației care n-are nevoie de salvare. Dacă la început, înainte să pună la cale PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), Simion milita cu simț de răspundere, reușind să-i ducă de nas chiar și pe libertarienii din Galați, odată ajuns în Parlament, fostul „galerist” și-a dat arama pe față, agitând apele în jurul lui.

Cu publicul țintă bifat, găsit și însușit, acestuia nu i-a mai rămas nimic altceva de făcut decât să-și „dea arama pe față” și să ne trântească pe birou agenda partidului: fără mască, fără restricții, fără avorturi, fără drepturi egale pentru minorități, indiferent ce fel de minorități ar fi ele. Politica „dacilor liberi” și-a rămășițelor legionare, adusă în Camera Deputaților și Senat, unde se poate desfășura liniștită, într-un cadru cvasi-legal.

Ieri, George Simion a condus, ca un lider adevărat ce e, protestul anti-mască, anti-restricții și, în general „anti-orice”, de la Cluj, în timp ce fosta lui colegă, Diana Șoșoacă, s-a dezlănțuit prin București așa cum a știut ea mai bine.

George Simion: „În această criză s-a furat mai mult în România decât în 10 ani. Şi în 10 ani şi în 30 de ani au furat o ţară întreagă. Nu suntem de acord ca pe seama românilor, guvernele succesive şi trădătoare de ţară să-şi rotujnească conturile. Nu suntem de acord să ni se fure libertăţile drepturile, demnitatea, libertatea şi ţara.” 

Cu toate că vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE, George Simion bate moneda pe obligativitate, cu scopul precis de-a le induce susținătorilor săi ideea potrivit căreia, vaccinarea este, de fapt, obligatorie, doar că nu ne spun ei. În mod sigur, înaintea intrării sale în politică, George Simion a trecut prin înalte școli de manipulare a maselor, unde a învățat cum să introducă, prin repetiției, idei conspiraționiste în capetele publicului țintă – și nu oricum, ci cu pickamerul.

„Libertatea este un drept, vaccinarea o alegere. Suntem de acord ca tuturor celor care doresc şi se simt protejaţi să li se acorde dreptul la a se vaccina. Suntem de acord să nu se impună această vaccinare. În ianuarie preşedintele a spus că România se opune paşaportului internaţional de vaccinare. Săptămâna aceasta, guvernul său spune că România va solicita şi va lucra la un paşaport pentru cei ce s-au vaccinat. Nu e drept. Se contrazic în minciuni, în numărul de paturi din spitale disponibile pentru rudele cărora statul român nu e în stare să le asigure condiţii decente, împotriva la contractelor date cu dedicaţie pentru echipamente medicale.”, a declarat George Simion, citat de Adevărul de Cluj.

Citește și: George Simion și lecția de la „poarta” Moldovei