Umaniștii vor iniția un referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan

Membrii Biroului Executiv al PPU (social-liberal) au aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, demararea procedurilor în vederea inițierii unui referendum, pentru suspendarea primarului general al Capitalei, Nicușor Dan

Membrii Biroului Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au decis, în cursul zilei de astăzi, în unanimitate de voturi, începerea procedurilor de suspendare a primarului general Nicușor Dan. Mai exact, umaniștii intenționează să demareze un referendum, acuzându-l pe actualul edil al Capitalei că, în cele opt luni de zile de când este primar general, nu și-ar fi exercitat îndatoririle pe care le are vis-a-vis de cetățenii din București.

„Au trecut opt luni de când Bucureștiul are o nouă administrație și este evident că în toată această perioadă nu s-a făcut nimic pentru bucureșteni. Dimpotrivă, chiar putem vorbi de un regres în multe privințe. Lucrurile nu merg in direcția potrivită, iar acțiunile recente ale primarului general au demonstrat că actuala administrație este preocupată de orice altceva, numai de interesul comunității nu. Nicușor Dan pare să aibă agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor”, a declarat deputatul umanist Steluța Cătăniciu, membru al Biroului Executiv al PPU (social-liberal), citată de Antena 3.

Citește și: Prințul Harry și Meghan au anunțat nașterea fiicei lor